2010. november 5., péntek

És jött a mosógépszerelőőőő

Kezdhetném azzal, hogy mindenkitől sűrű elnézést kérjek, amiért két hónapja hanyagolom a blogot, de nem kezdem (jó volt a strandon), inkább mesélek a mosógép és a szaki esetéről:
Történt a napokban, hogy elromlott a mosógépünk (jó öreg, kétmázsás amerikai masina, ami fénykorában biztos kifogástalanul működött - imádtam Amerikában ezeket a gépeket). Centrifugázni rég elfelejtett, de ki törődik ezzel a harmincfokos hőségben? A nagyobb baj az volt, hogy elkezdett folyni belőle a víz, áztatva ezzel az alatta elhelyezkedő szobát (történetesen az enyémet). Szóltunk a főbérlőnek, a szerelő hamar meg is érkezett, Név nevű (lol) indiai mindenesünk (avagy a főbérlő rabszolgája) kíséretében. Körülbelül négy óra múlva Név lejött és kért egy papírt, majd közös erővel a képen látható backdoort produkálták. Persze ha nem tudnánk angolul vagy netán nem tanultunk volna meg olvasni, a biztonság kedvéért azt a hercig kis csavart is elhelyezték a vízszabályozó kapcsolón. Jól figyeltetek? Mindezt négy óra alatt!
Egyébként ez az egész azt eredményezte, hogy most a mosógép dobjában gyűlik a víz. Rábírtam a főbérlőt, hogy vegyen újat. :)

1 megjegyzés: